Over Mij

Mijn naam is Petra. Na jarenlang in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt ben ik nu werkzaam in een kleinschalige praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het geven van ouderbegeleiding, Video Home Training en ouder-kind behandelingen.

Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom start ik naast mijn huidige baan met Move Together Aerial Yoga.

Zelf beoefen ik Aerial Yoga al enige tijd in Rotterdam, omdat het in Gouda en omgeving niet gegeven wordt.

Ik was vanaf het eerste moment enthousiast over deze nog vrij onbekende vorm van yoga. Het doek geeft extra uitdaging bij het uitvoeren van bepaalde yogahoudingen. De omgekeerde houdingen en het vliegen en schommelen zorgen voor een vrij gevoel. En na de les ervaar je een ultiem gevoel van ontspanning.

Ik ben de docentenopleiding gaan volgen bij Aerial Yoga Nederland. Daarna heb ik de kinderspecialisatie gedaan. Ik vind werken met kinderen erg leuk, daarom was voor mij al snel duidelijk dat ik zeker kinderlessen Aerial Yoga wil gaan geven.

Ik heb veel zin om ook anderen kennis te laten maken met Aerial Yoga en te laten ervaren hoe fijn deze vorm van yoga is. Van jong tot oud, iedereen is welkom. Kom een les meedoen en ervaar het plezier!

Hopelijk tot snel!

Kom een les meedoen!