Studio weer open per 1 juli

Studio open vanaf 1 juli 


 Beschikbaarheid lessen
*Om voldoende afstand van elkaar te houden zullen er maximaal 6 plekken beschikbaar zijn per les. Zoals jullie gewend zijn, reserveer je jouw plekje via momoyoga. Je kunt het aantal beschikbare plekken voor elke les zien in momoyoga.

*Omdat de bezetting kleiner is vraag ik jullie je bijtijds uit te schrijven voor de les zodat een ander de mogelijkheid heeft om de les te volgen. Normaal kan dit tot 3 uur voor de les. Nu zal dit tot 8 uur voor de les zijn. Uiteraard geldt dit niet als je coronagerelateerde klachten hebt, laat dit dan via een appje weten.

*Mocht je toch graag in willen schrijven op een les die vol is dan kun je je op de wachtlijst in momoyoga plaatsen. Als iemand zich dan uitschrijft kom je automatisch in aanmerking voor die les. Als je op de wachtlijst staat kun je je ook voor een andere les inschrijven als alternatieve datum of tijd mocht je toch geen plekje hebben.  

Hygiëne/materiaal/ afstand 
*Alle materialen zijn in de studio aanwezig. De hangmatten zullen na elk gebruik gewisseld worden. Je kunt je eigen yogamat meenemen, maar ook de yogamat van de studio gebruiken die na elk gebruik schoongemaakt wordt. 
*De ruimtes, deurklinken worden extra gereinigd en de ruimte geventileerd. 
*Tijdelijk  is er geen mogelijkheid voor thee of water na de les, dus neem zelf water mee. 
*Bij binnenkomst graag handgel gebruiken.
*Houdt rekening met en afstand van elkaar vooral bij het naar binnen, naar buiten en naar het toilet gaan.  Zorg dat je al omgekleed bent voordat je komt.  Kom niet te lang van te voren en niet te laat.
 En het alllerbelangrijkste: blijf thuis wanneer je last hebt van verkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten, of wanneer iemand van jou huishouden deze klachten heeft (met koorts).