Relax & Recharge Aerial Yoga op woensdagavond en om de week op woensdagochtend

Restorative Aerial Yoga op woensdagavond

Puur ontspannen… dat is Relax & Recharge Aerial Yoga:

Het doek zakt bij deze rustige les tot net boven de grond, waarbij heerlijk (vooral zittende en liggende) ontspannende houdingen je dragen, masseren en wiegen.

Gedragen door het doek ga je onderzoeken waar je beperkingen liggen en hoe je meer ruimte kunt maken in het lichaam. Je gaat ervaren waar je spanning vast houdt en los kunt laten. Anderzijds bouw je kracht op daar waar zwakke plekken zijn om het lichaam zo in balans te brengen. Het doek gaat je hierbij helpen door ondersteuning te bieden in de houdingen, je uit te dagen naar het zoeken van balans en je te masseren op plekken waar spanning zit.
Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen doek kom je helemaal tot rust. Als extra cadeautje ontvang je dan ook nog eens een korte  massage.

Een fijne ervaring als je op zoek bent naar ontspanning, rust in je hoofd en ruimte in je lijf. Je kunt het beschouwen als de Yin-variant van aerial yoga Voor iedereen, met of zonder yoga-ervaring!  Deze vorm van yoga is ook heel geschikt als je zwanger bent. Ook met reuma, fibromyalgie of andere lichamelijke klachten beslist de moeite waard om eens te proberen!