Nieuw in het lesrooster vanaf 31 augustus 2020

Nieuw in het lesrooster vanaf 31 augustus 2020

Er zijn een paar veranderingen en uitbreidingen in het nieuwe lesrooster. Hieronder lees je hier meer over.
Verder is er weer een divers aanbod van workshops, van inspannende tot zeer relaxte workshops. Kijk voor de workshopdata onder het kopje workshops.

Aerial Intensive maandag van 19.00 tot 20.00 uur

Deze les komt ipv de les Aerial Dance. De les is een combinatie van Aerial Fitness, Aerial Dance en Tricks in de hangmat. Kortom een intensieve leuke les waarbij je speels bezig bent met het opbouwen van kracht.Deze lessen kun je ook boeken op de strippenkaart. 

Extra les Aerial Relax & Recharge om de week op woensdagochtend van 10.00 tot 11.15 uur.

Op verzoek zal er overdag een extra 2-wekelijkse les met de hangmat laag boven de grond op het rooster staan.

Ouder/volwassene-peuterlessenWobbelen woensdagochtend van 10.00 tot 11.15 uur.

Elke week worden deze lessen gegeven op wisselende dagen. Ik start afwisslend op de dinsdag en woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Mocht er voorkeur zijn voor een andere dag stuur dan even een mail of app want ik wil graag inventariseren voor welke dagen de animo het grootst is.
De lessen zijn voor peuters van 2 en 3 jaar met een volwassene (ouder, grootouder, tante, oom etc.)
In deze lessen wordt aan de hand van een thema of boek een avontuur op de Wobbel beleefd. Afwisselend wordt de kleine wobbel gebruikt (waarbij je je peuter begeleidt en ondersteunt) of de grote Wobbel (waar je ook samen op kunt). De lessen kunnen per keer in momoyoga geboekt worden en kosten 12,50 per duo. 

Workshop ouder/volwassene-baby op de Wobbel. 

Deze workshop is ook een leuke aanvulling als je al hebt deelgenomen aan een cursus babymassage en vooral geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden en dreumessen. 
Massage en yoga oefeningen worden gecombineerd op de Wobbel. 

Stuur een mail of app wanneer je interesse hebt. Geef de leeftijd van je baby en de dagen waarop je beschikbaar bent door. In overleg wordt er dan een datum afgesproken. 
Kosten: 17,50 voor volwassene en baby/ dreumes

Tekst